//ナイスラ
SITE ABOUT ENTRY LINKS STUFF
InstaStory Painting!
08/03/18 • 8.3.18 • 0 Commenter [s]
Assalamu'alaikum warahmatullahi wabarakatuh

Haloo!! Udah 2 bulan ga posting lagi ya..

Bulan kemarin lagi sibuk-sibuknya urus snmptn sama nugas hehe.

Kali ini, aku mau share tentang InstaStory Painting! Alias menggambar/melukis di InstaStory.
Buat yang belum tau, InstaStory (biasa dikenal juga sebagai snapgram) adalah fitur di instagram yang ngebolehin kita buat upload foto yang bisa diedit2 untuk kemudian bertahan selama 24 jam.

Nah, di InstaStory ini di dalamnya ada beberapa tools, yaitu brush, marker, neon brush, eraser, chalk gitu.

Read More?

Label: ,


Back Again
08/01/18 • 8.1.18 • 0 Commenter [s]

Hello All!
Sorry for not posting about 6 months :')
I have promised I will be back to blogging again, but there's so much reason that makes me can't write on blog again.
I really miss blogging ugh..

So yeah, several days later after I posted about Neko Atsume Amigurumi, unfortunately my laptop got stolen :')
After that, I don't have any motivation to blogging again, even tho I still have another laptop, but the contents are not same.. so I can't make a post.
I know it, I have too many reasons :(
I don't know tho what topic should I post btw
Really really confused lol..
Okay I want to talk something, maybe it's not related to what I write above.
Oh yeah, it's already 2018 right? It's mean that.. this year InsyaAllah I will be graduate from highschool.
Time fliest so fast.
So much memories happened on this 3 three years, I think.. maybe I am improved and better these years on high school.
I hope I can enter college and major that I really interested this year :')
Sorry for random post. I really miss you guys.
Please motivate me to post again, or maybe you have any request what should I post about art/crocheting?
Give your comments^^

Label:


Neko Atsume (Shironeko) Amigurumi Pattern
09/06/17 • 9.6.17 • 4 Commenter [s]
Assalamu'alaikum Wr. Wb.

Black text : English

Green text : Indonesia

Hello there! So I've promised at dA that I want to share this Neko Atsume pattern.

Neko Atsume is a popular game back then, I am very addicted with it :D
I make this amigurumi because I find out there's no anyone who share the pattern, and then I got the idea to make it by myself.
I am using this Neko Atsume figure picture as a reference to make the amigurumi.

Halo! Jadi, aku pernah janji di dA kalau aku mau share pola Neko Atsume ini.

Neko Atsume itu game yang popular banget dulu, dan aku suka banget maininnya :D
Aku buat amigurumi ini karena pas dicari ga ada siapa pun yang bagiin polanya, jadi aku dapat ide untuk membuatnya sendiri.
Aku pake gambar figure Neko Atsume ini sebagai referensi buat bikin amiguruminya.
And this is the amigurumi version that I made :
Dan inilah versi amigurumi yang kubuat :


Read More?

Label: , , ,



OLD
Welcome!
Hello ! I'm Urfi from Indonesia, nice to meet you^^


Chatbox


Archive;